Nová motorka s 950 ccm tříválcem brzo vyjede z továrny ve městě Schirana. Dále rodině MV Agusty přibude nová verze modelu Brutale 1000 RR a také nový o trochu menší motor.

 

MV Agusta Turismo Veloce RC SCS 2021

Timur Sardarov CEO MV Agusty nám ohledně 950 ccm motorky řekl:

"Je to zcela nový stroj s novým motorem, který je už dokonce ve fázi testování. Nový motocykl uvedeme na trh koncem roku 2022. Bude reprezentovat tu největší znalost týmu v MV Agusty a tu nejvyšší schopnost našich inženýrů. Vybavíme motorku chytrými funkcemi a kontrolními systémy v zájmu spolehlivějšího motoru, jeho výkonu a otáček. Bude to pro nás pěkný kus práce. Nebude to nic, co je momentálně dostupné na trhu. Zákazník bude mít na výběr ze dvou variant, a to z varianty s vyšším výkonem a vyššími otáčkami nebo z varianty s nižším výkonem při nižších maximálních otáčkách."

MV Agusta Brutale 1000 RR 2020

Nový motor o objemu 950 kubíků si můžeme představit jako něco mezi motorem 798 ccm, kterým jsou poháněny modely Brutale, Dragster, Turismo Veloce a Superveloce a mezi čtyřválcovým motorem o objemu 998 kubíků, který pohání modely Brutale 1000 RR a Rush.

MV Agusta Brutale 1000 RR 2020

Mimo to přijde na trh i nová verze Brutale 1000 RR.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

CEO MV Agusty nám dále sděluje:


"Uveřejnění nové varianty Brutale 1000 RR by mělo nastat v květnu. Od tohoto měsíce budou všechny naše dále prodávané motocykly včetně Brutale 1000 RR uzpůsobené emisní normě Euro 5. Brzy vám představíme další z variant tohoto litrového naháče. Tři naše týmy usilovně pracují na zhotovení nového menšího a přesto výkonného motoru."

MV Agusta tímto do budoucnosti slibuje spoustu novinek. Jak to bude dál se dozvíme až v průběhu měsíců či až let.