Po dlouhé odmlce pořadatel hlásí, že Intermot bude. Koho budeme moct očekávat?

Napište si do kalendáře termín 6-9. října 2022, kdy se bude na výstavišti v Kolíně nad Rýnem pořádat veletrh Intermot. Ten si v posledních letech udělal nepříliš dobrovolnou přestávku a absentovat třetí rok za sebou, to by už mohla být absence trvalá. Proto již nyní shání vystavovatele, kterých si pořadatel nasmlouval již takové množství, že se odvažuje oficiálně oznámit datum konání.

Pořadatel se inspiroval u italů, kteří nyní na podzim uspořádali veletrh EICMA 2021. Jakkoliv na něm chybělo mnoho zvučných značek, nakonec nikomu zvlášť nechyběly, protože dravější konkurence hravě zaplnila jejich místo. Prozatím to podobně vypadá i u Intermotu, kde z velikých značek oznámily konání BMW, Honda, Kawasaki a Triumph. Je jisté, že s ostatními značkami se vedou jednání o tom, aby se i ony na Intermotu ukázaly.

Z menších značek se představí domácí Horex, Zero a velcí importéři a výrobci. MSA přiveze komplet kolekci motocyklů Voge, Kymco, Benelli, FB Mondial, KSR představí kompletní portfolio motocyklů Brixton, Lambretta, Malagutti a NIU.

Veletrh Intermot bude rozdělen na 3 části, ve kterých bude celkem 6 sekcí. Jsou to části které budou točit kolem Inovacích, Komunitách a Životního stylu. Ty budou dále děleny na eMobilitu, Svět 125, Nakupování, Předváděcím jízdám 125-cc motocyklů a skůtrů, Cestování a Custom a Heritage scénu.

Všechny eventy chce Intermot také vysílat online, ovšem jak víme, nejlepší je si to všechno na vlastní oči prohlédnout a vlastním zadkem odzkoušet ;-)