Harley Davidson vyjíždí s dalším členem své Icons Collection - se speciálně upraveným low riderem.

Nový low rider dostal jméno "El Diablo". Design pochází z historického a custom stylu motorkářů ze západního pobřeží USA. Design pochází z motocyklu Harley Davidson FXRT z roku 1983 a z osmdesátých let minulého století. Samozřejmě je stroj vybaven nejmodernějšími vlastnostmi, které mimo motoru Milwaukee Eight zastupuje například audio Rockford Fosgate.

Harley Davidson Low Rider náleží do rodiny Softail, do skupiny lehkých turistických motocyklů výrobce z Milwaukee, pro mnohé fanoušky to nejlepší, co můžete koupit ve vztahu mezi komfortem a ovladatelností. Motor Milawaukee-Eight je o objemu 117 palců, tedy o objemu 1923 ccm. Poskytuje výkon 106 koní a masivní točivý moment 170 Nm v pouhých 3750 otáčkách.

Design motocyklu navrhlo studio Gunslider Custom. Základ je v barvě El Diablo Bright Red, nad kterou je barva Bright Red Sunglo. Části kapotáží jsou v barvě El Diablo Dark Red a nebo Dark Red Pearl. Různobarevné lakování dává kapotážním prvkům hloubku a jejich přechody vytváření místy metalický a místy karamelový efekt. Motor a další části jsou vyvedeny v černé barvě a kola jsou pokryty barvou v bronzovém odstínu.

El Diablo má výbavu Low Rider edice, navíc má integrovaný audio systém od Rockford Fosgate. Ten obsahuje dva basové reproduktory o průměru 13 centimetrů a dva výškové reproduktory. Ty jsou poháněny 250-wattovým zesilovačem a bluetooth komunikačním systémem umožňujícím streamovat muziku z vašeho mobilního telefonu. Systém obsahuje automatickou regulaci hlasitosti a mnoho audio funkcí, jako například 7-místný ekvalizér.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

El Diablo bude vyroben v 1500-kusové sérii, přičemž se dá očekávat, že bude velmi rychle vyprodán, taže zájemci, pospěšte si s objednávkou. Předběžná cena je 32600 € a pro ČR se může lehce lišit.