Mít Harleye s hlubokým příběhem, to je sen nejednoho fanouška značky. Nedávno se jednomu z nich sen splnil, za celkovou cenu převyšující 10 milionů korun. Johnyho "Laura Eyes" se vydražila na nedávné Retromobile Show.

Johny Hallyday, společně s dalšími pěti přáteli a motocykly se vydal na promo trip z Miami do Los Angeles v sedle motocyklu Harley Davidson Softail Heritage 1340. Po návratu do rodné Francie prošel motocykl úpravou ve specializované dílně "Too Much Concept", přičemž byl motocykl z původní černo-oranžové barvy přestříkán na modro, do odstínu očí Johnyho dcery Laury. Z toho důvodu byl stroj pojmenován "Laura Eyes".

Takto upravený motocykl se vrátil znovu do Ameriky, aby se zúčastnil v Mexiku natáčeného klipu k písničce "I cant stop Wanting" z alba Rouhg Town.

 

Později se motocykl ukazoval na koncertech, přičemž na jednom z nich dal Johny Hallyday svůj motocykl Laura Eyes do soutěže, ve které ji vyhrál fanoušek jménem Frederic, který si motocykl po 23 let ponechal a nedávno ho dal do aukce.

 

Celková částka byla 480740 dolarů. 20% v vytěžené částky dal Frederic do nadace "La Bonne Etoile", kterou Johny Hallyday založil.