Obecně, potkat dnes motocykl se sajdkárou není úplně všední zážitek. Tím spíš, pokud by se mělo jednat o nový a soudobý stroj. Takovýto stroj se začal prodávat na dálném východě.

Motocykl Yangtze Boobie III 700i je vybaven, jak již jeho název napovídá motorem o objem 700 kubíků, který poskytuje výkon 75 koní. Dvouválcový paralelní motor pohání skrze čtyřstupňovou převodovku zadní kolo motocyklu. Stroj je vybaven také zpátečkou pro snadné couvání. Retro vzhled stroje se nejvíce odráží v jeho sajdkáře, která má klasický proudnicový tvar a v kolech, která jsou vyplétaná dráty.

Jinak ale stroj nezapře moderní prvky, jako je LED osvětlení motocyklu a káry. Konstruktéři si pohráli s jízdními vlastnostmi, protože je vidět, že je motocykl vybaven i tlumičem řízení, který je v takovéto kombinaci rozumnou výbavou. Sajdkára je bržděna bubnovou brzdou. Motocykl je vybaven vpředu jen jedním kotoučem, ovšem pro lepší brzdný účinek je na něm nasazen třípístkový brzdový třmen.

Yangtze vyjede rovnou s dvěma variantami. Mimo silniční varianty připravuje také Field Jungle Edition, která obsahuje veliké množství změn. Mimoto že stroj vypadá více jako klasik ze čtyřicátých let, obsahuje vpředu kyvnou pružící vidlici, ochranně prvky a sajdkáru, která se více podobá těm od firmy Ural.

Zbývá jen otázka, zda-li se tento stroj bude prodávat i u nás, potažmo v zemích EU. Yangtze některé stroje v EU prodává, i když pod jiným označením. Objem motoru 700 kubíků napovídá, že by stroj nemusel být primárně konstruován pro asijské zákazníky, ale právě pro ty více západní. A tak budeme doufat že se nepleteme.