Kde jinde než v Birminghamu by měla odhalit BSA svou připravovanou novinku. Birmingham Small Arms (BSA) je zde doma, jakkoliv již od roku 2016 patří formálně společnosti Classic Legends, patřící indické Mahindře.

Před téměř rokem uvedla BSA na vybrané trhy motocykl Gold Star 650 - pravověrnou klasiku vycházející z motocyklů konce sedmdesátých let. Aktuálně vedle Gold Staru vystavuje v Bigminghamu i scrambler z Gold Staru vycházející, sdílející většinu komponent, ovšem značně atraktivnější okem dnešní doby.

Scrambler má vpředu instalované 19-palcové kolo a měl by mít podvozek se značně tužší charakteristikou. Nesmí chybět zvýšený přední blatník a také zcela rovná sedačka. Motor by měl být stále ten stejný, 652 ccm jednoválec o výkonu 45 koní, chlazený vzduchem a kapalinou.

Vyplétaná kola s ráfky Excel brzdí třmeny Brembo a 320 a 255-milimetrové kotouče. Výfuková koncovka ve stylu výfuků IXIL dává na vědomí, že výfukový systém není ještě ve finální fázi vývoje a aby splnil emisní normu Euro 5, ještě se na něm bude muset zapracovat.

Jinak ale motocykl vypadá velmi dobře a vlastně natolik hotově, že by se mohla v brzké době klidně spustit sériová výroba.