Cardo oslovuje s novým modelem Packtalk NEO o něco širší základnu fanoušků interkomů. Nové NEO má přijít s příznivější cenou.

Motocyklový interkom Cardo Packtalk EDGE je bezesporu na kvalitativním vrcholu současné nabídky. Vysoká kvalita a nejnovější technologie s sebou nesou adekvátní cenovku, která není pro některé zájemce zajímavá. Proto přichází model NEO.

Nové NEO se přitom nezříká těchto nejmodernějších technologií, o kterých si můžete přečíst v našem předchozím článku. Naopak, má je integrovány úplně všechny. Cardo ušetřilo na některých vlastnostech, které by někteří uživatelé nemuseli vnímat za klíčové.

Předně je to klasický mechanický klip, namísto magnetického uchycení "Air Mount". NEO si tak zacvaknete do helmy podobným způsobem, jako u staršího Packtalk Black, nebo Bold. Malým detailem je u modelu NEO nemožnost nabíjení při zacvaknutí NEO do základny, protože základna kryje nabíjecí konektor. Třetím rozdílem je, že oproti modelu EDGE s tříletou zárukou je NEO kryt zárukou pouze dvouletou. Což je ten nejmenší rozdíl, protože podle našich zkušeností se jedná o velmi spolehlivé zařízení.

Cena pro Českou republiku ještě nebyla oznámena. Podle všeho by se měl cenový rozdíl pohybovat mezi 700 a 800 korunami, což sice není mnoho, ovšem zároveň ani málo, pro někoho, kdo nepotřebuje třeba zrovna magnetickou základnu. Cardo Packtalk NEO si budete brzy moct koupit u našeho autorizovaného dovozce na www.yshop.cz