Vylepšení modelů Africa Twin a Africa Twin Adventure Sports pro rok 2022 se týkala také dalšího zvýšení každodenní praktičnosti obou modelů

I po více než třech dekádách od svého prvního představení v Evropě zůstává název Honda Africa Twin synonymem tradice a dobrodružství. Do roku 2022 vstupuje model CRF1100L Africa Twin i jeho dobrodružnější sourozenec CRF1100L Africa Twin Adventure Sports s novými praktickými vylepšeními, jako jsou upravené nastavení dvouspojkové automatické převodovky DCT či výrazný nový vzhled.

DCT verze modelů Africa Twin i Africa Twin Adventure Sports disponují pro rok 2022 upraveným nastavením převodovky, která nabízí ještě hladší ovladatelnost při jízdě na první dva rychlostní stupně, tj. zejména při rozjezdech a při nízkých rychlostech. Od prvního představení u modelu VFR1200F v roce 2009 prodala značka Honda v Evropě přes 200 000 strojů s převodovkou DCT, což je důkazem velké atraktivity této technologie a jejího dobrého přijetí mezi zákazníky.

Změny pro rok 2022 jsou u obou modelů završeny výraznými novými barvami a grafickými provedeními. CRF1100L Africa Twin Adventure Sports přichází s novým grafickým provedením ‘Cracked Terrain’ a model CRF1100L Africa Twin nově přichází s designem ‘Big Logo’, vyznačujícím se přepracovaným barevným schématem zahrnujícím nové černé hliníkové boční kryty a výrazný červený podsedlový rám.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY