Na koncern Loncin Holdings je vyhlášen bankrot a hledá se strategický investor. Naštěstí je touto událostí postiženo celkem 13 společností koncernu a nikoliv Loncin General Power Co. Ltd., která je zodpovědná za výrobu motocyklů.

Loncin General Power byl strategicky vyčleněn z koncernu a bankrotové řízení by se mu mělo vyhnout. Budou tak ochráněny investice do výroby motorů a motocyklů značek Loncin, Voge a Wuji. Přičemž Voge a Wuji jsou stejné stroje, prodávané v různých lokalitách pod jiným názvem.

Loncin GP ubezpečuje majitele prodaných motocyklů, že se společnosti daří nadmíru dobře. Meziročně zvýšila prodej celé společnosti o 46,45% a zisk společnosti 516 milionů juanů je meziročně téměř o 62% vyšší. Jen motocyklů Voge/Wuji se za letošní rok prodalo téměř 25000 a Loncin hlásí meziroční nárůst o necelých 103%.

Vydané prohlášení má také uklidnit BMW, pro které Loncin vyrábí veliké množství motorů. A ostatní veliké odběratele, protože motory Loncin můžeme najít v mnoha motocyklech mnoha značek. Včetně evropských. Motory Loncin také můžeme najít ve spoustě travních sekaček, traktůrků, sněžných fréz, elektrických generátorů a různého zemědělského náčiní.