Speciální setup vytvořený německým výrobcem příslušenství Wunderlich s cílem vylepšit vlastnosti, praktičnost a komfort tohoto mnichovského světoběžníka.

BMW R 1250 GS Concept Trophy je vybavený nesčetnými doplňky navrženými tak, aby zároveň zlepšily design motocyklu, pohodlí vnímané jezdcem a spolujezdcem, nosnost a praktičnost, což jsou všechno prvky, které by měli ještě více posunout zážitek z jízdy na krátké i dlouhé vzdálenosti.


Mezi mnoha doplňky, kterými je stroj vybaven, vyniká sportovní kapotáž Flowjet svými typickými bočními kryty, které jsou navržené tak, aby odváděla proud vzduchu a chránila řidiče před jeho vlivem a zároveň kryla před nečistotami, kamínky, stříkající vodou, či blátem od vozovky.

Dále zde najdeme barevné sedlo Aktivkomfort s motivem Trophy Edition pro řidiče a spolujezdce, to je vybaveno technologií ThermoPro pro letní sezonu a s vyhříváním pro chladnější dny. Náhrada původního sedla je navržena tak, aby montáž a demontáž byla co nejsnadnější a aby zároveň poskytovalo ideální rozložení teploty. Je voděodolné a má ergonomický 3D profil.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Kromě těchto nejoblíbenějších doplňků najdeme na Concept Trophy mnoho dalších užitečných, nebo módních doplňků a to od antireflexní ochrany nářadí až po sadu chráničů všech exponovaných částí motocyklu. Součástí jsou také tašky pro delší cesty. Zkrátka motocykl by měl být vybaven vším, co potřebuje i ten nejnáročnější zákazník. Na stránkách výrobce si pak jednotlivé doplňky můžete prohlédnout a zakoupit i pro svého Advika.