Díky silné podpoře KTM plánuje MV Agusta expandovat. Plnánuje uvést na trh 9 nových modelů, včetně upgradů těch stávajících.

KTM, která aktuálně drží v MV Agustě 25,1% svou investicí do podílu podpořila expanzi značky. Ta aktuálně registruje a homologuje nové modely, tříválcových Dragsterů a Brutalek s motorem 931 ccm, které by měly nahradit stávající osmistovky.

A současně cestovní enduro MV Agusta Lucky Explorer 9.5, který je taktéž osazeno tímto agregátem. Lucky Explorer 9.5 je prvním z řady E1, do které má později ještě dorazit Lucky Explorer Premium a vrcholná verze Lucky Explorer Orioli. A také půllitrový Lucky Explorer 5.5

Řada F1, která obsahuje kapotované sportovní stroje a mezi které taktéž patří model F3 a Superveloce, dostane taktéž modernizaci a limitovanou edici Superveloce 98 Edizione Limitata.

Modelová řada B7 s litrovým čtyřválcem dostane nový model Superveloce 1000S a Superveloce 1000R.

 S těmito novými modely chce MV Agusta obsáhnout poptávku v široké sféře trhu,

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

A uvidíme, zda-li partnerství s KTM přinese i něco více, protože značce by se jistě hodila širší prodejní i servisní síť. V USA ji již KTM Agustě poskytuje a v Evropě prozatím nevíme jak KTM a MV Agusta s partnerstvím naloží.