Ve spolupráci s naším dlouholetým partnerem Yshop.cz  pořádá MOTOSVĚT.CZ soutěž o dva kusy interkomu Cardo Freecom 4x (JBL). Podmínky soutěže pak naleznete v textu níže, přičemž soutěž pak fakticky probíhá na naší facebookové stránce.

Freecom 4x s prémiovým zvukem JBL je nová generace interkomů Cardo s automatickým připojením LIVE BLUETOOTH® a JBL H-D zvukem. Interkom je určen na motocyklovou helmu, pro příjem hovorů, poslech hudby či pokynů navigace a komunikaci se spolujezdcem nebo skupinou až tří dalších jezdců na jiných motocyklech. Freecom 4x má dva bluetooth kanály, na které můžete připojit zařízení jako je GPS, mobilní telefon nebo hudební přehrávač a snadné nastavení pomocí aplikace v mobilním telefonu.

Komunikátor Freecom 4x je ten nejlepší bluetooth komunikátor na trhu a díky soutěži Motosvět.cz a Yshop.cz může být jeden kousek váš.

Pro více informací o Cardo Freecom 4x a dalších prémiových interkomech Cardo klikněte zde.

PODMÍNKY SOUTĚŽE:

  • Vlož svou nejlepší fotku na motorce nebo se svou motorkou ze sezony 2022 do komentáře k příspěvku na Facebook příspěvku Motosvět.cz
  • Dne 24. února vybereme deset nejlepších fotek a umístíme je na naši stránku. Sleduj facebookovou stránku Motosvět.cz, aby ses dozvěděl. zdali tvá fotka postoupila. Postupují pouze fotky uživatelů, kteří lajkují, či sledují Facebook Motosvět.cz
  • Z těchto deseti fotek pak do konce týdne (26.2.) vybereme dvě ty nejpovedenější a odměníme každého jedním Cardo Freecomem 4x.
  • Všem doporučujeme bedlivě sledovat průběh soutěže, aby vám výhra neutekla.
  • Výherce nemá právo na kompenzaci výhry ve formě peněz ani jinou náhradu v případě nepřevzetí výhry

Tato promo akce není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Meta ani s ní není nijak spojena.