Royal Enfield je největší výrobce motocyklů s objemem nad 350 kubíků na světě. Se svými novými modely se snaží stále častěji přibližovat evropským spotřebitelům a aby podpořil loajalitu ke značce, zakládá oficiální Royal Enfield motocyklový klub.

Riders Club of Europe by měl sdružovat majitele a fanoušky značky, měl by jim pravidelně nabízet účast na společných akcích a podpořit výměnu zkušeností s motocykly této značky.

K této aktivitě se vyjádřil Arun Gopal, šéf prodeje pro Evropu:

"V Royal Enfieldu se snažíme se točit kolem jezdců na našich strojích. Všichni jsou oddaní fanoušky této značky. Fanoušci všeho, co naše značka vyrábí. Od motocyklů až po kompletní ekosystém kolem Royal Enfieldu. Vážíme si, že máme zákazníky z širokých zájmů. Od puristů, přes milovníky klasiky až po adventure cestovatele. Jsme hrdí na to, že se nám daří v Evropě oslovovat nové zákazníky, stejně jako posilovat stávající komunitu. A věříme, že Riders Club of Europe tuto komunitu bude obohacovat po dlouhé roky."

Co Riders Club of Europe fanouškům přinese?

  • Kalendář společných lokálních vyjížděk, komunitních setkání a setkání lokálních klubů s exkluzivními osobnostmi.
  • Tradiční akce "Riding with a Cause", která má za cíl posílit vnímání charitativních projektů komunity. Bude se konat každou první neděli v dubnu.
  • Exkluzivní péči o členy klubu na vybraných obchodních a předváděcích akcích, stejně jako při účasti při uvádění nových modelů.
  • Přímý přístup na všechny aktiviry, které Royal Enfield organizuje. Což jsou společné vyjížďky, testování nových modelů, půjčování motocyklů a tréninkové dny.
  • Členství v Riders Club of Europe je v prvním roce zdarma pro všechny nové a stávající majitele Royal Enfieldů.
POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Riders Club bude otevřen 1. dubna a od tohoto data mohou zájemci o členství aktivovat svou přihlášku. Stávající držitelé motocyklů se kterými má Royal Enfield kontakt budou v tento den pozváni pro přihlášení do Riders Club of Europe Portálu, který bude na evropských stránkách Royal Enfieldu. Všichni noví majitelé motocyklu Royal Enfield budou do klubu přihlášeni automaticky při nákupu motocyklu u dealera.