Společnost BMW Motorrad představuje limitovanou edici superbajků s pouze 50-ti kusy a bohužel jen pro Francouzský trh.

BMW v tomto modelu spojila svou divizi Motorrad s prestižní řadou sportovně laděných automobilů označených "M". Krom toho model RR se stal prvním motocyklem, který nabízel volitelné příslušenství "M" a "M Performance". Jako první sériový kousek s označení M se stal model BMW M 1000 RR a toto označení se používá i nadále ve specializovaných a limitovaných modelech.

Čím vším je limitka vybavena? Přední masku doplňuje tónované plexisklo a full LED osvětlením, které je pomocí fólie přebarveno na žlutou barvu.

Nádrž je zhotovena z karbonu a na jejím vršku je vyobrazen nápis "S 1000 RR Isle of Man Edition".

Výfuk je celý lakovaný černě spolu s jeho zakončením od Akrapoviče. M ráfky jsou lakovány měděnou barvou stejně jako některé části krytu motoru. Sedlo je celé kožené a v barvě černé spolu s pásky v barvě šedé.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Motocykl je již v základnu vybaven dynamickým paketem DDC, vyhřívanými rukojeťmi, kontrolou trakce, přístrovojým panelem s GPS a USB nabíječkou. Race balíček obsahuje lehkou baterií, M - kyvnou vidlicí, M - ráfky, které jsou součástí černých litých kol, Pro mode a M - nastavení předpětí. K tomu je dostupný i M - Carbon Accessories Package s karbonovými doplňky.