27. dubna 2024 se slavnostně otevře nový prodejní multibrandový obchod firmy K2 Moto. Téměř 1200 metrů prodejní plochy, 240 metrů pro servis a 2800 metrů skladovacích prostor, to je nová prodejna K2 Moto a Motopointu v Liberci. Na hlavní cestě k Ještědu tak vzniká druhé největší motorkářské centrum v ČR.

Pokud si řekneme, že motocyklový areál v pražské Vrbově ulici je největší motocentrum v České republice, to druhé největší pomalu vzniká ve městě pod Ještědem. Společnosti K2 Moto a Motopoint zde budou poskytovat služby motoristům z celé České republiky.

k2m1

Areál K2 Moto v Liberci vzniká v ulici České mládeže už nějaký ten pátek. Multibrandový obchod bude v první fázi nabízet motocykly Aprilia, BMW, Honda, Horwin, Moto Guzzi, Piaggio a QJ Motor, přičemž není vyloučeno, že v budoucnu ještě nějaká přibyde. Součástí výstavních ploch je také 240 metrů prodejních ploch, kde si budou moct zákazníci nakoupit veškeré motocyklové vybavení.

k2m2

K2 Moto k těmto značkám nabídne kompletní servisní zázemí, kde na 240 metrech čtverečních budou stojany pro 7 současně servisovaných strojů. Servisu poslouží i rozsáhlé skladové prostory sesterské společnosti Motopoint, které mají plochu téměř 2800 čtverečních metrů.

k2m4

27. dubna 2024 bude v rámci slavnostního otevření k dispozici testovací flotila motocyklů. V nabídce bude 11 motocyklů Honda, 5 motocyklů BMW, 2 skůtry Vespa a jedno Piaggio, 3 motocykly značky QJ Motor, 5 motocyklů a skůtrů Aprilia, 4 stroje značky Moto Guzzi a dva elektrické skůtry Horwin.

Všichni motorkáři jsou na sobotu 27. dubna zváni, na prohlídku areálu, svezení se na výše uvedených strojích, nebo na prohlídku široké kolekce motocyklového vybavení. A nebo alespoň na kafe s přáteli.

k2m3