Nový balíček Option 719 je série designových doplňků pro R 18 a R 18 Classic. Díky tomuto balíčku si můžeme motorku upravit dle svého gusta.

Pokud někdo neví, co číslo 719 znamená, tak vám to vysvětlím. Před pár desítky let se toto číslo u BMW považovalo za kód pro ty nejvíce exkluzivní a drahé vybavení. Dnes je Option 719 považován za sérii designových doplňků pro kustomizaci R 18 a R 18 Classic.

Balíček Option 719 Design Package AERO zahrnuje:

Kryty hlavy válců, přední kryt motoru a kryt sání z leva a zprava. Všechny tyto doplňky jsou vyrobeny z hliníkového plechu se saténovým a bezbarvým povrchem s oxidovou vrstvičkou pro zlepšení funkce podkladové slitiny. Na hlavách válců jsou jemně vytvořené přívody vzduchu, které připomínají usměrňovače toku vzduchu z dvacátých a třicátých let. Přední a boční kryty jsou zhotoveny z pochromované mědi, která je z části v bílé barvě.

Mezi doplňky patří i nové sedlo. Výrazně se podobá sedlu originálnímu. Dokonce i jeho výška je stejná. Rozdíl je v tom, že sedlo z balíčku je vyhřívané a je zdobeno speciálními materiály s povrchovými úpravami. Mezi povrchové úpravy patří prošívání ve tvaru diamantu či vyšívané logo BMW s číslem 790 z boční strany.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Máme na výběr ze dvou barevných variant, a to sice z Galaxy Dust Metallic a Titanium Silver 2 Metallic paint. Pokud si někdo z vás vzpomíná na lak R 90 S, Smoke effect je aplikován také u těchto modelů. Galaxy Dust Metallic varianta má duhově zbarvený odstín od fialové až po tyrkysově modrou. Při dopadu světla na tuto barevnou kombinaci si můžeme také povšimnout třpytivého efektu. Na nádrži je tato barevná úprava kombinována s metalickým zrcadlovým odstínem Titanium Silver 2.