Scrambler Icon je dobře prodávajícím se artiklem, vzhledem k dobrému poměru cena/výkon. To si je Ducati vědoma a proto tento model pravidelně inovuje

Od roku 2015, kdy byly Scramblery uvedeny jich Ducati prodala téměř 56 000 kusů. Tři roky je doba akorát správná na to, aby se udělal technologický facelift, který v tomto případě zahrnuje nové přední LED světlo s automatickým denním svícením, nové ovladače s blikry, které se samy vypínají, inovovaný LCD display, který nově ukazuje i aktuální zařazený převodový stupeň a hladinu paliva, ale také multimediální systém, který skrze aplikaci Scrambler umožní poslouchat a volit oblíbené skladby z mobilního telefonu, nebo se propojit se spolujezdcem skrze interkom.

Z mechanických věcí přináší nový Icon hydraulicky ovládanou spojku, inerciální měřící jednotku zajišťující náklonové ABS a také vyšší sedačku, která zvyšuje výšku z 790 na 798 milimetrů. K tomu přidává pozměněnou charakteristiku tlumičů. Z vizuálních věcí má nyní leskle černě lakovaný motor s kartáčovanými žebry na válcích, ráfky kol s viditelně obráběnými loukotěmi a také jednu zcela novou barvu označenou jako Atomic Tangerine.

Ducati prozatím neuveřejnola cenu, za kterou se bude tento model prodávat.

 

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY