Pouze 560 nadšenců si bude moci užít limitované výroční edice Yamahy TMax. Model slaví dvacetileté výročí a Yamaha připraví exkluzivní karbonovou a barevnou kombinaci.

 


TMax je jednou z ikon maxiskůtrů. Za dvacet let se ho prodaly desítky tisíc kusů. Výroční model přinese exkluzivní potah sedla se žlutým prošíváním. Ve stejné barvě budou i detaily skůtru, včetně drobného nápisu 20 Anniversary na bocích stroj a sériovým číslem v kokpitu.

Bočnice skůtru budou vyrobeny z vrstveného kovaného karbonu, stejně jako kryt tlumiče výfuku a přední blatník. Vrstvený karbon se vyrábí ručně a tudíž bude každý jednotlivý kus originálem, protože bude mít jiný vzor v materiálu.

Aby toho nebylo málo, sedačka bude elektricky vyhřívaná a vyhřívané budou i rukojeti. 560 vyrobených kusů bude podle objemu dvouválcového motoru - 560 kubíků. A tak pokud chcete trochu vystoupit z uniformity skůtrů a o nějakém aktuálně uvažujete, máte nevídanou možnost. Objednat skůtr půjde pouze online a objednávkový systém bude k dispozici ok 31. března 2021

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY