Triumph chce vychovávat své zákazníky a ještě více jim otevřít svět adventure ježdění. Za tím účelem otevřel nový kemp, kde budou klientům značky k dispozici všechny adventure a scrambler motocykly této značky.

Adventure kemp leží na jednom z vrcholků pohoří Sierra de Las Neves, s nádherným 360-stupňovým výhledem na hory kolem dokola. Měl by mít rozlohu 600 arů, tudíž dostatečnou pro všechny dobrodružné aktivity na motocyklu. Pohoří je co by kamenem dohodil od španělské Marbelly a 30 minut jízdy od letiště v Malaze.

Na půl cesty mezi Malagou a enduro cvičištěm, pouhých 15 minut jízdy pod letiště v Malaze je k dispozici zařízení, které bude fungovat především přes evropskou zimu - od října do dubna. Rozsáhlé zázemí s budovou o zastavěné ploše 400 čtverečních metrů, kde je vše, co je u veliké enduroškoly potřeba. Dalších 15 minut jízdy od centrály je k dispozici rozsáhlé enduro cvičiště, kde můžete absolvovat všechny úrovně enduro tréninku.

Klientům je k dispozici akreditovaný tým odborníků, spadající do programu Triumph Global Adventure Experience Team. Ten poskytne enduroškolu pro všechny výkonnostní kategorie adventure jezdců. A současně bude nabízet enduro vyjížďky s průvodcem, v oblasti Malagy a obecně v jižní Andalusii.

Kemp bude k dispozici všem evropských klientům a také budoucím zájemcům o koupi motocyklu Triumph. Výhodou je, že škola poskytuje plný servis a půjčovnu veškerého vybavení. Takže na letiště můžete dorazit klidně v tričku a žabkách, s platební kartou v ruce a se svou vlastní helmou v ruce druhé. Enduroškola zajistí transfer, vybavení jezdce, stroj, hotel a všechno co si budete přát.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY