Honda přinese pro rok 2023 do portfolia svěží vítr ve formě nového vzhledu svých oblíbených cendur. Vizuální změny projdou celým portfoliem. V úvodním obrázku můžeme vidět standardní Africu Twin, která dostane zbarvení Glint Wave Blue Metalic Tricolor.

Africy Twin prošly od svého příchodu v roce 2016 bouřlivým vývojem. Ačkoliv se to nezdá, z původně spartánské motorky, která hrála nenáročným uživatelům na notu jednoduchosti díky absenci téměř všeho, se z ní stal dnes etalon technologické výbavy. Podobně tak prošla designovými inovacemi, nezvykle rychle na to, jak dlouhý bývá životní cyklus stroje. A podobně aktivně přistupuje Honda k obměně grafiky motocyklů. Pro rok 2023 nám Honda nepřinese nic nového, ve smyslu update techniky, přinese ale zcela nové polepy a barvy.

Nová Matte Balistic Black Metalic bude mít černé ráfky, vidle a zadní podsedlový rám. To motocyklu dodá kompletní "stealth" vzhled, který narušuje pouze podmotorový plech a koncovka výfuku.

Vedle černé varianty bude stát klasická Grand Prix Red, která zase hraje na notu designu off-roadového historického dědictví značky Honda. V tomto případě bude zvýrazněn podsedlový rám červenou barvou, přičemž zbytek bude opět "stealth" černý.

Model Adventure Sports, tedy vrcholně vybavený cestovatelský koráb, bude nabízen také ve dvou barevných provedeních. Tmavá varianta Matte Iridium Gray Metallic a Pearl Glare White Tricolor.

 

Modelu Adventure Sports se v Evropě prodá 61%, oproti standardnímu modelu, kterého se prodává 39%. Celých 51% těchto motocyklů se prodá s automatickou převodovkou DCT.