Někteří pozornější zaregistrovali v loňském roce na českém trhu jistý útlum značky Brixton. Ta se letos vrací pod novým distributorem.


Společnost Nevima Group s.r.o. dává na vědomí, že se od letošního roku stává distributorem motocyklů výrobce KSR Group Austria. Což znamená, že se můžeme těšit na nové modely motocyklů Brixton, ale také Malaguti a motocyklů Motron.

brn2

Společnost Nevima Group s.r.o. je významným dlouholetým českým importérem značek SYM, Keeway, Benelli, MBP, SWM a také vlastní značky JJM. Její portfolio je opravdu široké a bude ještě širší, protože do svých skladů již naváží motocykly Brixton, Malaguti a Motron.

brn1

Motocykly Brixton jsou synonymem pro originální design, eleganci a špičkovou kvalitu v neposlední řadě. Mimo již známé motocykly Crossfire 500 (X, XC a XS), budou v nabídce také oblíbené "dvácy", ale zejména nejnovější přírůstek - scrambler Brixton Cromwell 1200 X. Do prodeje půjde celých 16 modelů této značky.

brn4

Do prodeje se opět dostanou i stroje Malaguti - značky s osmdesátiletou tradicí. Vyzdvihnout můžeme například Malaguti Drakon - moderní motocykl o objemu 125 ccm s moderní výbavou, vodou chlazeným motorem a plnobarevným TFT přístrojovým panelem. A také oblíbené cestovní enduro Dune 125. Do prodeje přijdou také oblíbené skůtry Madison a Mission. Malaguti bude v letošním roce prodávat 10 modelů motocyklů a skůtrů.

brn5

Do třetice Motron, což je další značka KSR Group, kterou bude firma Nevima Group nabízet skrze svou distribuční síť. V nabídce bude celkem 8 modelů a to jak Motrony se spalovacím motorem, tak praktické městské elektrické skůtry.

Nevima Group je dlouholetým a stabilním importérem mnoha značek motocyklů. Její hlavní výhodou je strategické umístění distribučních bodů, ale zejména rozsáhlé vlastní zázemí, které slibuje rychlé dodávky jak strojů, tak náhradních dílů k nim.