GPS tachometr motocyklu Voxan Wattman naměřil Maxi Biaggimu maximální rychlost 470,257 km/h, při jeho nejrychlejší rozjížďce.

Max Biaggi absolvoval celou sérii rozjížděk, každou jinak koncipovanou, které měly stanovit nové rekordy. Elektrický motocykl Voxan Wattman váží 296 kilogramů a poskytuje výkon 435 koní. Po odstrojení kapotáží váží o 20 kilogramů méně, což je důležitý údaj, protože Max stanovoval rekordy jak pro částečně kapotované, tak pro nekapotované elektrické motocykly s hmotností do 300 kilogramů.

Měření rychlostního rekordu nakonec zapsalo hodnotu 455,737, protože podle pravidel FIM se musí měřit dvakrát, klasickým radarem (nikoliv GPS verzí), s odstupem dvou hodin a výsledná hodnota je průměrem těchto dvou jízd. S nahatou verzí motocyklu dosáhl rychlosti "pouze" 369,626 km/h, což je také nový rekord. Dále bylo v řadě dalších 19 pokořených rekordů, ve smyslu "1/4 míle s pevným staretem", "1/4 míle s letmým startem", "1km s pevným startem nekapotovaného motocyklu" a podobně. Celkem tedy 21 variant rychlostních testů a překonaných rekordů.

Voxan tyto jízdy absolvuje každý rok a každý rok se zlepšuje. Zvyšuje výkon, snižuje hmotnost a hlavně zvyšuje rychlosti.