Barvy modelu 2021 Royal Enfield Continental GT 650 byly oficiálně uveřejněny. Vylepšený dvouválcový café racer bude dostupný v pěti barevných variantách.

Těchto pět barev představuje "Rocker Red", "Mr. Clean", "Ventura Storm", "Dux Deluxe" a "British Green". Všechny barvy kromě "Mr. Clean" jsou zcela nové.

Rocker Red

Mr Clean

Barva "Rocker Red" je stejná jako u modelu Continental GT 535. Na nádrži má bílé pruhy jako typická old-school motorka, zbytek prvků se střídají v červené a černé barvě. Jako další tady máme barvu "Ventura Storm". Tato varianta nám může připadat jako smíchanina barev předchozího modelu "Ventura Blue" a "Dr Mayhem". Mluvíme o modelu GT 650. "British Green" je náhrada za "Ice Queen". A jako poslední tu máme barvy "Dux Deluxe" a "Mr Clean". "Dux Deluxe" je kombinace šedé černé a zelené, zatímco varianta "Mr Clean" je bílo černá.

Ventura Storm

Nejen, že společnost Royal Enfield brzo uvede na trh inovovaný model Continental GT 650, ale brzy nám o něm i prozradí více informací. Víceméně podle fotografií si můžeme všimnout, že nový Continental GT 650 stále není vybaven navigací, která se očekávala podobně jako je s ní vybaven Himalayan. Je možné, že ani nadcházející model Interceprtor 650 nebude touto navigací vybaven.

Dux Deluxe

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Co se týče technické stránky. Nové GT je poháněno dvouválcovým motorem o objemu 648 kubíků, který má výkon až 35 kW (47 koní) při 7250 otáčkách za minutu a s točivým momentem 52 Nm při 5250 otáčkách za minutu. Spolu s tím je motorka vybavena šestistupňovou převodovkou, která je doprovázena antihoppingovou asistovanou spojkou.

British Green