Společnost Fantic Motor hlásí v posledních letech samé pozitivní zprávy. naposledy, že oproti roku 2020 má meziročně o 300% vyšší tržby.

Mimoto, v roce 2020 hlásil o 219% vyšší tržby než v roce 2019. Fanticu se tudíž daří a hlásí i nárůsty prodejů motorů ve své nově pořízené motorárně Motori Minarelli.

Minarelli společně s několika univerzitami investuje nemálo prostředků do vývoje, zejména elektrických pohonů. A musí, protože určité části světa je začínají prosazovat a kdo chvíli stál, již stojí opodál. Minarelli by chtělo na poli elektrických pohonů být tím, čím je na poli motorů spalovacích. Tedy externím dodavatelem kompletních pohonů pro velké množství odběratelů. Již nyní se mu v tomto odvětví daří, i když prozatím jen na poli elektrokol. Tam roste každý rok o 200%, jako je tomu i tento rok oproti roku 2020.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Proto zvyšuje ve své továrně počty zaměstnanců. Všichni zaměstnanci, kteří v Minarelli pracovali na částečný úvazek byli převedeni do full-time zaměstnaneckého poměru. A mimoto bylo nabráno dalších 30 nových pracovních sil.