Ducati chce vyjít vstříc všem zákazníkům... a i těm, kteří se nechtějí smířit s omezenou nabídkou barev a zpracování. A kterým ani limitované edice nejsou dostatečně limitované. Nabídne jim si navrhnou svůj vlastní vzhled motocyklu.

Přímo z Borgo Panigale tak mohou vyjíždět unikátní stroje na přání, u kterých si bude moct zákazník navymýšlet použité materiály, zpracování, barevné variace, polepy, ale také custom šitá sedla na míru, barvy kol, brzdových třmenů. Zákaznický program Ducati Unica tak koupěchtivým zákazníkům nabídne možnost si vytvořit unikátní stroj přímo z výroby.

Ducati Unica je dítětem oddělení Ducati Style Center. Podmínkou navržení unikátního stroje je osobní návštěva továrny Ducati, kde zákazník dostane k dispozici svého designéra, který dále spolupracuje s technickým oddělením továrny. Zaměstnanec oddělení nasměruje zákazníka ke všem variantám zpracování, doplňků, použitým materiálům, který má fabrika k dispozici a na základě toho bude do několika měsíců stroj na zakázku vyroben.

Design je vyjímečný prvek naší práce. Chceme našim Ducatistům nabídnout identifikaci se svým strojem ještě vyšším zdůrazněním jejich vlastních tužeb a osobitého stylu. Proto jsme vytvořili program Ducati Unica, exkluzivní program, která má zdůraznit vyjímečnost značky Made in Italy.

Andrea Ferraresi, ředitel Ducati Style Center

Jednoznačně se nebude jednat o levnou záležitost. Ducati totiž svůj program nabídne jen omezenému množství zájemců. Vedle unikátního sériového čísla a tradiční plaketky bude součástí předání motocyklu zákazníkovi uspořádán předávací ceremoniál.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Zapojit se do programu Ducati Unica není nic obtížného. Je potřeba se do něj přihlásit přes autorizovaného Dealera Ducati.