Občas slýcháváme, že některé, zejména východní motorky, vypadají jako emzák z jiné planety. Myslíte že to nezajde ještě dál? Ale zajde. Zašlo.

Yamaha MT-09 Cyber Rally ošem není produkt samotné Yamahy. Anóbrž firmy Y´S Gear, která se specializuje na motocyklové oblečení a příslušenství. Ta do jisté míry vyšla z motocyklu Yamaha MT-09 Street Rally z roku 2014 a přidala ji pár současných, či možná budoucích doplňků.


Nejzajímavějším z nich je plexisklo, které překrývá celou přední masku, včetně čočky hlavního světla. Z masky vycházejí karbonové kryty rukou, jako rozpínající se křídla.

Na bocích stroje jsou rozměrné karbonové kapoty s množstvím větracích otvorů.

Směrem dozadu nesmí chybět aftermarket výfuk Akrapovič s trojúhelníkovou karbonovou koncovkou a zkrácený zadní blatník s držákem SPZ. Změn dostálo i sedlo,, které dostalo obšití místa řidiče.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Pro koupěchtivé majitele je zde dobrá zpráva. Celý kit by měl být uveden do prodeje, byť za cenu kolem 3000€. Na druhou stranu je potřeba říci, že celá ona přední část stroje je velmi povedená a jak říkají Angličani - eye-catching ;-)