Vývojáři v italském Mandello del Lario nelení. A vyvíjí i tam, kde se jim nadmíru zelení…

Tedy zejména na svém nekončícím bestselleru, který je páteří značky po desítky let. Moto Guzzi V7, která by dnes mohla definovat, jak má vypadat klasická motorka, bude mít již od příštího roku novou variantu - moderního naháče.

Jak je vidno z úvodní (a jediné zachycené) fotografie, tak by se mohl na trhu objevit modernizovaný stroj s nikoliv kulatým světlem a klasickými tvary. Dá se usuzovat, že všechny části, které jsou kryty kamufláží, tak budou nové. Tedy přední světlo, které je zasazené v přední masce s kryty kluzáků vidlic. Nová nádrž, která sice nebude mít takovou kapacitu, o tom bude štíhlejší a nové podsedlové plasty.

Zároveň jsou vidět nové koncovky výfuků, které logicky nejsou polepeny kamuflážní fólií a které již nejsou konusového tvaru.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Dá se očekávat, že Moto Guzzi rozhodně neopustí svou desítky let vylepšovanou verzi klasického motocyklu. Ale takováto verze rozšíří nabídku tohoto malosériového výrobce. Který očividně i do budoucna počítá se stávajícím vzduchem chlazeným motorem V2 852ccm, přestože již ukázal jeho vodou a vzduchem chlazeného litrového nástupce.