Pod přezdívkou Silver Surfer ukázal Indian své nejlepší zbraně pro rok 2018. Ručně lakovaný stroj bude prodávaný jako limitovaná edice a 25 hodin práce lakýrníka bude z každého stroje dělat jedinečný kus.

Nový limitovaný model se bude od standarního odlišovat především jedinečným zbarvením a dekory. Stříbrné vločky  hluboko pod lakem byly inspirovány stříbrnými doly Black Hills v Jižní Dakotě. Tento Indian se nejnom barvou a lakem bude odlišovat od sériové produkce. Indian slibuje i další updaty pro lepší ovladatelnost stroje. Jsou to jiné gripy, elektricky nastavitelný větrný štít, dálkově uzamykatelné boční tašky a další drobné příjemnosti.

Silver Surfer bude taktéž vybaven infotainmentem zvaným Ride Command, který je podle Indiana největší a nejlépe přizpůsobitelný systém dneška. Hlavní dotykový panel má úhlopříčku 7" a umožní řidiči navigovat, připojit přes bluetooth svůj smartphone a kompletně ovládat nastavení celého stroje.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Indian také pro tento model vylepšuje svůj motor. S objemem 1811 ccm dává o 20% vyšší výkon a kroutící moment vrcholí hodnotou 161 Nm. Na americkém trhu se začne prodávat za cenu 31 499 USD

@Bikesrepublic