Triumph Scrambler 1200 se stal pro britského výrobce trefou do černého. Kombinace neoklasicistního motoru a vzhledu s moderními komponenty zasáhla již více než 10 tisíc majitelů. Kvalitně navržený podvozek, brzdy a ergonomie udělaly ze Scramblera model, se kterým můžeme ještě pár let počítat.

Na druhou stranu ale zase není důvod stát na místě a co je dobré, to se může prodávat ještě lépe. Tím spíš, když je Scrambler spjat s takovou personou, jako je Steve McQueen. Jak o něm hovoří reklamní materiály Triumphu:

Jako hold jedné z nejslavnějších filmových hvězd, kaskadérovi a závodníkovi v historii uvede Triumph nový Scrambler 1200 Steve McQueen Edition. Scrambler 1200 XE vyniká ve své kategorii špičkovými specifikacemi, které snoubí možnosti svobodné jízdy s nejnovějšími technologiemi. Steve McQueen edice ve speciálním barevném schématu je již z výroby vybavena celou plejádou jinak příplatkového příslušenství. Tím bude model Steve McQueen Edition nejlépe vybaveným scramblerem všech dob.

 

Triumph naráží na model Scrambler TR6, který byl v roce 1963 obsazen do filmu "The Great Escape", ve kterém za řídítky motocyklu zazářil právě Steve McQueen. Nový ediční Scrambler bude barevně vyveden do dobových barev. Respektive odstínu - filmový Triumph TR6 byl vyveden v matové barvě. Scrambler 1200 XE Steve McQueen edition bude mít nádrž lesklou, s kartáčovanými opěrkami kolen na nádrži.

Na nádrži bude vyvedeno dobové logo Triumph ve zlaté barvě. Opěrky kolen budou mít zlaté rámování a vedle víčka nádrže bude také kulatá plaketka, která bude řidiči neustále připomínat, na jaké to motorce sedí. Pro lepší ochranu stroje při pohybu v offroadu bude model vybaven padacími protektory motoru a laserově řezaným chráničem chladiče. Řidič si bude hovět na hnědém koženém sedle prémiové kvality.

Na klemě řídítek bude taká laserovaný podpis Steva McQueena a pořadové číslo limitované edice.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Modelu Steve McQueen se vyrobí všeho všudy 1000 kusů. Prodej by měl začít v červnu 2021, jakožto model 2022.