Podobně jako vyjel Triumph u Scrambleru 1200 s edicí Steve McQueen, i u menšího Scramblera uvádí limitovanou edici.

Nový Street Scrambler Sandstorm je vydán jako oslava šedesátého výročí pouštní rally, která se jezdí od sedmdesátých let v kalifornské poušti. A také oslavuje legendární Baja Peninsula, které je stejně stará.

Sandstorm vychází ze standardního Street Scramblera a obsahuje celou plejádu vylepšení a doplňků, stejně jako unikátní barevné schéma. To obsahuje šedý lak Matte Storm Grey v kombinaci s šedou barvou Ironstone, která je v třítónové kombinaci na nádrži. V barvě Matte Storm Grey jsou vyvedeny i blatníky.

Sandstorm je již z výroby vybaven jinak příplatkovým "managementem" zadní části za sedačkou - blatníku, světla, blinkrů a držáku SPZ, kterou anglicky hovořící země označují jako Tail Tidy. Pod motorem je masivní hliníkový kryt a před předním světlem je ochranná mřížka.

Znalejším uživatelům neunikne, že nový Sandstorm má jiné kryty škrtící klapky.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Nového Triumphu Street Scrambler Sandstorm se vyrobí pouze 775 kusů. Každý model bude vybaven pořadovou destičkou a každý nový majitel k němu dostane certifikát pravosti. Cena by měla být cca o 20 tisíc korun vyšší než je tomu u standardního Street Scramblera. Technika zůstane veskrze stejná. Stroj bude poháněn dvouválcovým motorem o objemu 900 kubíků a výkonu 64 koní.