Ne že by se snad KTM chtěla odchýlit od své firemní barevné škály, ale někdy to přece jen stojí za to. Jako třeba u KTM 1290 Super Duke R, která se prodává v kombinaci s oranžovou a modrou barvou. Tu si má nově obléct i menší bráška - KTM 890 Duke R.

Nelze upřít, že modrá barva v záplavě oranžové šedi přináší čerstvý vizuální vítr. Super Dukovi to moc sluší a stejně to bude slušet menšímu bráškovi.

KTM 890 Duke R byl uveden již v roce 2020. Dvouválcový paralelní motor poskytuje výkon 121 koní, 99 Nm točivého momentu, lehký rám z chrom-molybdenových trubek je osazen solidním podvozkem WP APEX, brzdami Brembo Stylema a radiální brzdovou pumpou Brembo MCS.

Na straně elektroniky je vybaven TFT barevným displejem s možností připojení mobilního telefonu, s možností navigace skrze aplikaci KTM My Ride, náklonové ABS, náklonovou kontrolou trakce, čtyřmi jízdními režimy a kontrolou zvedání předního a zadního kola.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

V této barevné kombinaci už si lze stoj objednat v všech prodejců KTM. Případně si ji doladit v KTM konfigurátoru dle vlastního přání.