Tovární tým Kawasaki KRT, který se účastní seriálu Motul-WSBK postavil pro své fanoušky speciální motocykly, které jistojistě skončí jako sběratelské kousky.

Unikátní motocykly jsou pouze dva. V Barceloně sídlící tým Kawasaki KRT je na koleni postavil a nabídl je v aukci na tržišti Ebay. Zelený kousek se již prodal systémem "Kup teď" za cenu 70000€. Červený model má stanovenou vyvolávací cenu 50000€ a stanovenou cenu "Kup teď" na 100000€. Pokud chcete, můžete si ho koupit.

Oba motocykly jsou postaveny na poslední verzi RR-kového motocyklu, které jsou vybaveny celou hromadou závodních komponent. Jeden motocykl je lakován v klasické barevné kombinaci GPz z osmdesátých let. Barva druhého motocyklu vychází z barevné kombinace motocyklu Kawasaki ZXR750R H2, se kterým jel Jonathan Rea závod v Argentině.

Tým k motocyklu nabízí, ve spolupráci se společností RST, že si nový majitel může nechat ušít na míru a v černo/červené barvě ke svému novému motocyklu kombinézu. Z zeleného motocyklu mu v odpovídající barvě ušije kombinézu italský Alpinestars. Motocykly samozřejmě přijdou k majitelům s certifikátem autenticity a oba majitelé mohou využít VIP programu týmu Kawasaki KRT, který obsahuje 2 dny ubytování v Barceloně, 30 minut společného svezení s Reou a Lowesem a VIP program v paddocku týmu.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Červenou motorku si můžete prohlédnou přímo na EBAY a v popisu aukce máte podrobněji vysvětleno co všechno si k ní můžete užít. Sluší se dodat, že kupní cena je bez DPH, registračních poplatků a případných celních poplatků. Takže reálně může být vysoko nad třemi miliony korun.