Piaggio Group již dříve oznámilo rozsáhlou spolupráci s popovou hvězdou Justinem Bieberem. Nyní společně vydávají kolekci fotografií s motocyklem JUSTIN BIEBER X VESPA, který bude zanedlouho k objednání u dealerů Vespa.

Unikátní designový projekt, který má pomocí bílé barvy naznačit svobodu, styl a explozivní mix kreativity, popové kultury a moderního pojetí. Popravdě, jsme si u nás v redakci nedokázali vzpomenout na to, kdy bílá barva charakterizovala styl, design a popovou kulturu, ale je důležité, že si na to vzpomněli italští designéři a přinesli svou explozi kreativity pro všechny obyčejné lidi.

Miliony fanoušků jsou tím pravým lákadlem pro skůtr, jehož design v mnohých částech světa definuje životní styl. Tím spíše, když na jeho boku majitelé najdou Justinův stylizovaný podpis, na popředí lehce namodralých plamenů. Aby bylo jasné že se designéři umí blýsknout, k namodralým plamenům ladí i bílé bočnice na pneumatikách, které nejsou zcela bílé, ale právě v namodralém odstínu plamenů.

Bieberova vášeň pro skůtry Vespa je velmi známá:

"Poprvé, když jsem řídil Vespu, to bylo někde v Evropě, zřejmě v Londýně, nebo v Paříži. Pamatuji si jak jsem si řekl že tuhle Vespu chci mít a řídit. A užít si na ní svobodu s větrem ve vlasech. Miluji Vespu a práce s takto klasickou značkou je velmi příjemná. Umožňuje mi to se vyjádřit, nejen v hudbě a umění, ale také v estetické tvorbě, kdy mohu vytvořit něco z ničeho. "

Bílá barva byla vybrána samotným Justinem Bieberem a bílá barva provází Vespu v mnohých ohledech, včetně bílých rukojetí, zrcátek a poněkud neprakticky i v bílé sedačce. Bílé je i logo Vespa a speciálně navržená helma, na které je také motiv namodralých plamenů.

JUSTIN BIEBER X VESPA přichází s motory na které jsme zvyklí, o objemu 50, 125 a 150 kubíků. Vybavena je 12-palcovými koly a moderním plnobarevným TFT přístrojovým panelem, který umí synchronizovat informace s mobilním telefonem. Stylová motocyklová helma není jediné, co si můžete k této Vespě zakoupit. V nabídce bude i stylový batoh a rukavice.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

JUSTIN BIEBER X VESPA bude k objednání od 20 dubna 2022. Stroj bude vyroben v limitované edici a pokud byste po něm zatoužili tak buďte rychlí. Očekává je velmi velmi rychlé vyprodání.