Komu se zajídá červená barva aktuálního modelu Streetfighter V2 ten zajásá. Na výběr bude další barevná varianta.

Novou barvu označuje Ducati jako Strorm Green a soudě dle fotek to bude zajímavě distingované pojetí agresivního designu. Barevný kabátek navrhlo Centro Stile Ducati a má vyjadřovat čistotu a přirozený půvab linek motocyklu, při ještě větším zdůraznění linií stroje které jinak v červené barevné kombinaci zanikají.

 

Matově zelená barva je v kombinaci se stříbrnými a černými plasty, které jsou i na červené barevné variantě. Ve spojení se zelenou barvou nevytváří tolik agresivní důraz a působí spíše uhlazeným dojmem.

Motor Streetfighteru V2 zůstane stejný - vodou chlazený V-twin o objemu 955 ccm, který poskytuje výkon 153 koní při 10750 otáčkách a maximální točivý moment 101,4 Nm při 9000 otáčkách. Což při hmotnosti stroje 178 kilogramů dává opravdu dostatečně "zlobivý" potenciál. Tím spíše, že má Streetfighter V2 oproti Panigale V2 o 2 zuby větší zadní řetězovou rozetu, takže je značně živější, na úkor maximální rychlosti.

Streetfigter V2 je vybaven komplexním elektronickým balíčkem, který obsahuje mimo "povinného" barevného TFT displeje také náklonové ABS řízené šestiosou měřící jednotkou, která má také na starosti elektronické řízení trakce dle náklonu a dle zvoleného jízdního režimu (Ducati DCT EVO 2), kontrolu jízdy po zadním kole (DWC), oboustranný řadící quickshifter a řízení úrovně brždění motorem.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Nová Ducati Streetfighter V2 ve Storm Green barevné kombinaci by mohla být cca do měsíce ke shledání u dealerů.