Když vezmete německou motorku a dáte ji do rukou italského designéra, může vzniknout neopakovatelný šperk, který je dotažen do nejmenšího detailu.

Na italské straně stály dokonce dvě italská jména. Jednak Officine Mermaid, potom Radikal Chopper z Milána. Z projektu BMW R 1100 S vám padne čelist, protože kam oko spočine, najde ručně vyráběné díly, vyrobené speciálně a pouze pro tuto stavbu.

Do očí praští příhradový rám, jehož křivky se ladně obtáčejí kolem přední části nádrže. Komplexní propletenec technického řešení v přední části je v příkrém kontrastu s agresivní a jednoduchou sedlovou sekcí. Předku vévodí girderová vidlice s hydraulickým tlumičem.

Zadní část stroje končí špičatým blatníkem do něhož je integrován výfukový systém. A konvenčním kardanovým pohonem s rozvodovkou klasického BMW s letmým uchycením zadního kola.

Všechno co vypadá jako hliníkové opravdu hliníkové je. A ručně vyráběné, což dokazuje výjimečnou úroveň zručnosti tvůrců stroje.

Výjimečnost dokazují i CNC obráběné radiální šroubované třmeny Discacciati 30-34.

Aby tvůrci neplýtvaly odlesky, zachovali černě lakovaný motor a instalovali pouze stříbrné kryty rozvodů.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Eleganci završují vyplétaná kola. Ta podtrhují celkový set stroje, ve kterém se snoubí klasické prvky vzduchem chlazeného boxeru s moderními současnými prvky. Ale dost slov. Uživejte si fotek...