Nadčasový koncept supersportu, který čínská fabrika ukázala světu společně s italským importérem Padana Sviluppo působí odvážně. Stroj byl navržen ve spolupráci s výzkumným a vývojovým centrem v Rimini "Modena 40" a nese se v moderním agresivním designu, s dvojitým sexy LED světlometem zapuštěným do kapotáže jak vpředu, tak i vzadu.

USD vidlice Öhlins, brzdové třmeny Brembo Stylema, aerodynamická hi-tech kapotáž, jednostranná kyvka s dvěma krátkými výfuky pod "ocasem". No tahle výbava už zní vskutku příjemně. K motoru nám ale fabrika žádné informace nepodala a my se tak můžeme jen domnívat, co asi bude v srdci tohohle sportovního krasavce bušit. Nicméně "malého sporťáka" rozhodně neočekáváme.

Litá šestipaprsková kola s dvěma kotouči vpředu, které jsou zapuštěné v krytu, působí velmi luxusně. Samozřejmě nesmí chybět ani aerodynamická křidélka a celkový supersportovní funkční design tak slibuje opravdu silnou motorizaci. Podle představeného konceptu ale zjevně nepůjde o žádný z dvouválců s rakouským rodokmenem. Uložení spojky spíš naznačuje, že půjde pravděpodobně o zcela nový motor. 

I když se stále jedná jen o koncept, tak podle obrázků se dá usoudit, že stroj již není daleko k sériové výrobě. Ovšem na další informace si budeme muset ještě asi pár měsíců počkat. Ale vzhledem k tomu, že fabrika ráda doplňuje oblíbené segmenty, tipování by nemuselo být tak obtížné.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY