Styl bagger je v některých částech světa velmi oblíbený. Tam kde vládne se svými drahými mastodonty Harley Davidson, tam by si mohla Honda ukousnout z jeho koláče.

Popravdě, z jeho koláče se snaží ukousnout všichni velcí výrobci, kteří produkují vysokoobjemové cruisery. Honda by měla mezi nimi velikou výhodu - Rebel 1100 je levný. Což baggery obecně nebývají, protože je to pro tunery i laickou veřejnost vnímáno jako velmi prestižní zboží.

HD Road Glide ST - velmi oblíbený bagger v USA

Japonský magazín Young Machine říká, že Honda by měla vyjet s novými variacemi svého velikého Rebela. Bagger styl se vyloženě nabízí, protože jinak nahatému stroji dodává značný cestovní potenciál. V Japonsku, kde jsou maloobjemové motocykly velmi oblíbené již došlo již k odhalení "malého" Rebela 250S ve stylu Bagger.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Uvedený obrázek je ilustrací magazínu Young Machine, jak by Rebel 1100 Bagger mohl vypadat. Designér si nebral moc servítek a některé prvky okopíroval již z existujících motocyklů. Masivní kapotáž by mohla nakonec být i menší, dle již dříve ohlášeného modelu Honda 1100 Rebel Touring.