Jistě vám neuniklo, že to našeho pana prezidenta čím dál tím víc láká do offroadu. Však motocyklovou svobodu nedefinuje oněch několik metrů široký asfalt, ale celý široký kraj České republiky.

Petr Pavel toho za svou motocyklovou éru již něco nacestoval. Mohli jste si všimnout, že v posledních měsících se plní média zprávami, že ne vždy jsou to cesty čistě asfaltové. Čím dál tím častěji ho můžeme vidět brázdit i šotolinové, polní i lesní cestičky.

pepa1

Ne vždy je to samozřejmě "zadarmo" a ke každému progresu je potřeba na oltář položit nějakou tu oběť. Ta byla v jeho případě naposledy položena na konci května, kdy sám sebe i s motorkou složil v areálu sportovního areálu Kavčák při enduro kurzu s týmem rodiny Kuklíků. Odnesl to lehkým zraněním a jako správného motorkáře ho ani toto zranění neodradilo od jeho vášně.

pepa3

Proto nedávno osedlal zcela nový model motocyklu CFMOTO - 450MT, který je jakýmsi pomezím mezi cestovním a lehkým terénním motocyklem. Vzhledem k tomu že podzim značí nejenom houbařskou, ale i endurovou sezónu, i CFko pana Pavla bude na ní dodatečně náležitě upraveno - naladěním podvozku a osazením "ostřejších" enduro pneumatik, umožňujících se strojem spolehlivě absolvovat těžší enduro dobrodružství.

pepa2

Prezident Pavel si motocykl vyzvedl ve společnosti svého kamaráda Honzy Altnera, který dostal od importéra Journeyman CZ zapůjčen totožný stroj. Příjemné bylo, že si stroj přijel osobně převzít a osobně absolvoval školení o ovládání všech prvků.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Přejeme našemu panu prezidentovi mnoho šťastných kilometrů, bahno až na ušima a pořádně smradlavé kolenní chrániče - přesně jak to mají všichni bahňáci nejraději :-)