Deset let záruky, to je lhůta, o které si může nechat běžný zákazník jen zdát. Nyní bude těchto běžných zákazníků deset tisíc, i když bohužel pouze v Indii.

Speciální promo akce Hondy se vztahuje na model CB350 a CB350RS, u kterých si je Honda natolik jistá poskytovanou kvalitou, že je tato záruka dokonce bezpodmínečná a zdarma. Vlastně, jedna podmínka tam je...

...zákazník musí být tzv "first timer", tedy nováček. Jakým způsobem to bude Hondě dokazovat sice nevíme, ale víme, že takováto nabídka se neodmítá a nejeden zákazník ze širokého dalekého světa by jí nepohrdnul.

Honda CB350 je vzduchem chlazený jednoválec o objemu 348 ccm, který poskytuje maximální výkon 20,8 koně při 5500 otáčkách. Pětistupňová převodovka  je napojena přes antihoppingovou spojku a vedle dvoukanálového ABS stroj disponuje i kontrolou trakce.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Stroj je osazen 19 a 18-palcovými koly a suchý váží nemalých 181 kilogramů. V tento moment nevíme, zda-li se bude prodávat také v Evropě. Ale vzhledem k tomu že je tento stroj přímým konkurentem nového Royal Enfieldu meteor 350, který se prodává i u nás, je možné že se tato maloobjemová klasika objeví i v našich showroomech.