Novinky pro příští sezónu pokračují a tentokrát je to Honda, kdo představil svou novou řadu barev a inovací pro své skútry X-ADV a Forza 750 a motocykly NC750X a NT1100 ve verzích pro rok 2023.

Honda X ADV 2023

Honda X-ADV bude nyní doplněna o novou speciální edici v bílé barvě Shasta, velmi elegantní a sportovní, s poutavým grafickým zpracováním „Big Logo“. V loňském roce byl X-ADV druhým nejprodávanějším motocyklem Hondy o objemu 350 ccm+ v Evropě, druhým po motocyklu Honda Neo Sports Café CB650R.

Stejně jako u letošní řady bude X-ADV i nadále k dispozici v barvách Matt Ballistic Black Metallic, Matt Iridium Grey Metallic a Deep Mud Grey Pearl, všechny s jemnými novými černými plastovými díly a vnitřními brzdovými kotouči v černé.

Honda NC750X 2023

NC750X je od svého uvedení na trh (původně jako NC700X) v roce 2012 trvalým favoritem v celé Evropě, a to díky svému silnému, úspornému motoru, uvolněné a široké jízdní poloze, odpružení s dlouhým zdvihem a výraznému dobrodružnému stylu .

Pro rok 2023 přiváží nové barevné varianty Matte Jeans Blue Metallic, Pearl Deep Mud Grey a Candy Chromosphere Red. Verze Matte Ballistic Black Metallic zůstává s novými plastovými díly v grafitové barvě pro „umírněnější“ vzhled.

Honda Forza 750 2023

Forza 750 je protipólem X-ADV, s podobným mechanickým základem, ale s veškerým komfortem a skvělým výkonem středněobjemové kategorie skútrů. Po vzoru CBR1000RR-R Fireblade SP získala Forza 750 v loňském roce prestižní ocenění Red Dot Award za mimořádný design motocyklu za elegantní estetiku, sportovní výkon a mimořádnou všestrannost.

Pro rok 2023 bude Forza 750 k dispozici ve třech zcela nových, stylových barevných schématech: Matte Ballistic Black Metallic, Pearl Glare White a Iridium Grey Metallic, přičemž všechny zahrnují atraktivní celočernou spodní kapotáž. Forza 750 bude k dispozici také v nadčasové modré metalíze Matte Jeans.

Honda NT1100 2023

Honda NT1100 byla jednou z velkých novinek letošního roku. Na mechanickém základně Africy Twin máme rozložitý cestovní silniční motocykl. Kombinace výkonu, komfortu, praktičnosti, elegance a skvělého poměru cena/výkon mu vysloužila první místo v prodejní tabulce kategorie Touring v Evropě.

Pro rok 2023 bude NT1100 k dispozici v nové černé metalíze Gunmetal, stejně jako matná iridium šedá metalíza a perleťově bílá.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY